Persberichten

Gratis kaarten Helligen Hendrik bij Radio Oost

Helligen Hendrik
Helligen Hendrik
Tot en met donderdag 4 december gaat presentator Marcel Spijkerman in het Radio Oost programma Goeiemorgen Overijssel (08.30 – 11.00 uur) elke dag vrijkaarten weggegeven voor de voorstelling van Helligen Hendrik op donderdag 4 december in Theater De Meenthe in Steenwijk. Het is de enige voorstelling van Hendriks theatertour ‘FÔI’ waarvoor nog kaarten te krijgen zijn.
De bezoekers krijgen in ‘FÔI’ te maken met een in topvorm verkerende Helligen Hendrik, het typetje van RTV Oost dat zich om de meest bizarre zaken volkomen onnodig kwaad kan maken. Hendrik, gespeeld door Bert Eeftink, staat niet alleen op het toneel. Ook buurman Waanders (Rob Vorkink) is er weer bij en er verschijnt een uitzonderlijk muzikale zwerver (Paul Schabbink) ten tonele. Op 13 december wordt de show in het Hoftheater in Raalte met vier camera’s opgenomen voor TV Oost, die de show als Oudejaarsconference gaat uitzenden op Oudejaarsdag vanaf circa 22.30 uur.
De eerste Helligen Hendrik-show ‘mBÂH!’ uit 2007 en de nieuwe show ‘FÔI’ komen samen op een DVD te staan die vanaf 20 december tijdens de voorstellingen te koop zal zijn. In de verkoopstand die met de theatertour meereist, zijn meer aardigheidjes te vinden. Zo is er een Helligen Hendrik Kalender, waarop Hendrik allerlei (on)zinnigheden heeft geschreven. Mooi cadeau voor een boos familielid! Meer info op www.helligenhendrik.nl.
Meer informatie: Roel Zweers ( RTV Oost)
Foto: Helligen Hendrik

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.