Persberichten

Sterrenparade Top 100 van start

Vrijdag 5 december geeft RTV Oost het startschot voor de jaarlijkse Sterrenparade Top 100. Zal Jannes zijn eerste plaats prolongeren?
Vrijdag 5 december geeft RTV Oost het startschot voor de jaarlijkse Sterrenparade Top 100. Deze Overijsselse hitlijst wordt samengesteld uit honderd liedjes die het afgelopen jaar in de wekelijkse Sterrenparade hebben gestaan. Tot en met woensdag 24 december kan iedereen via de website van RTV Oost een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete nummer. Vorig jaar werd de eerste plaats ingenomen door volkszanger Jannes. De volledige keuzelijst voor de Sterrenparade van 2008 is vanaf komende vrijdag te vinden op de website van RTV Oost.
De definitieve Sterrenparade Top 100 van 2008 zal op Radio Oost te horen zijn tijdens de 'nummer-1-week', die plaatsvindt van maandag 5 t/m vrijdag 9 januari 2009. Met deze gezamenlijke muzikale themaweek willen de regionale omroepen in Nederland onder de aandacht brengen dat regionale radio al sinds jaar en dag op 1 staat wat betreft de luistercijfers. Tijdens de 'nummer-1-week' worden op Radio Oost niet alleen liedjes uit de Sterrenparade Top 100 gedraaid maar ook een selectie van de beste en leukste Nummer 1 Hits aller tijden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.