Persberichten

RTV Oost volgt schaatsers naar Oostenrijk

Op 23 januari binden 200 Overijsselaars onder begeleiding van Rintje Ritsma de schaatsen onder op de Weissensee. RTV Oost is erbij...
Op vrijdag 23 januari 2009 zullen ongeveer 200 Overijsselse schaatsers deelnemen aan de befaamde toertocht op de Weissensee in Oostenrijk. Niemand minder dan veelvoudig schaatskampioen Rintje Ritsma is hun persoonlijke begeleider tijdens de trainingen en de toertocht zelf. Het evenement, dat wordt georganiseerd door TC Tubantia, zal door RTV Oost de komende maanden op de voet worden gevolgd.
RTV Oost zal verslag doen van de trainingen op de IJsbaan Twente in Enschede. Rintje Ritsma verzorgt daar in de maanden december en januari drie clinics, die er toe moeten leiden dat zoveel mogelijk deelnemers het felbegeerde schaatskruisje ook daadwerkelijk verdienen. Rintje Ritsma zal op dinsdag 23 december te gast zijn in het TV Oost programma En Dan Nog Even Dit (werkdagen om 17.20 uur) om meer te vertellen over dit bijzondere evenement. Na afloop van de toertocht op de Weissensee zal op TV Oost een uitgebreid verslag te zien zijn van de verrichtingen van de Overijsselse schaatsers.
Kijk hier voor meer informatie over deelname.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.