Nieuwsbrief

Onder de Loep

Onder de Loep
Onder de Loep
Het opsporingsprogramma Onder de Loep besteedt vanavond onder meer aandacht aan de dood van tekenlerares Diana Winkel in Oldenzaal.
In Onder de Loep wordt donderdag 18 december aandacht gevraagd voor een gewapende overval op de Aldi aan de Beestenmarkt in Deventer op vrijdagavond 28 november. Het lukte de dader om met het buitgemaakte geld weg te komen via de achterzijde van de winkel. Verder worden bewakingsbeelden getoond van verschillende personen die met een gestolen pinpas geld opnemen. De passen werden gestolen in Borne, Deventer en Raalte. Ook worden beelden getoond van twee winkeldiefstallen in Hengelo. Te zien is hoe bij een filiaal van Kruidvat in het winkelcentrum Hasselo voor 500 Euro aan lipsticks wordt weggenomen en hoe een man twee Tom Toms weet te stelen bij de vestiging van Media Markt aan het Plein. Tot slot zal in deze uitzending opnieuw aandacht worden besteed aan de dood van tekenlerares Diana Winkel in Oldenzaal.
Onder de Loep wordt gepresenteerd door Emiel Houben (foto) en is donderdag 18 december te zien op TV Oost om 16.40, 19.40 en 00.40 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.