Carnaval 2009

Carnaval bij RTV Oost!

Van 22 t/m 24 februari is het weer carnaval in Overijssel. TV Oost zal voor het eerst in de geschiedenis de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal live gaan uitzenden. Dit ter gelegenheid van het 55 jarig bestaan van de Kadolstermennekes uit Oldenzaal.
Bent u druk met het bouwen van een wagen, het maken van uw kostuum, of andere voorbereidingen voor carnaval? Film dit dan en stuur uw filmpje op naar RTV Oost. Alle leuke inzendingen zullen geplaatst worden op onze internetsite. Daarnaast zal een selectie van de inzendingen uitgezonden worden in speciale Carnavalsprogramma's bij TV Oost.
Dus doe mee, stuur uw filmpje in en wie weet, misschien bent u op 22 februari wel op TV Oost! Lees hier hoe u uw filmpje naar ons stuurt.
Nieuwsgierig naar de reeds ingezonden filmpjes? Neem snel een kijkje!
De Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal start zondag 22 februari om 12.30 uur. TV Oost doet vanaf 12.00 uur live verslag vanuit Oldenzaal en op Radio Oost zijn de hele dag live flitsen te horen vanuit Oldenzaal. De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door KroeseWevers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.