Carnaval 2009

Carnavalsjournaal 'Nog Efkes'

In de aanloop van het Carnaval in Twente verzorgt TV Oost een speciaal carnavalsjournaal uit onder de titel: 'Nog Efkes'
Dit n verzorgt TV Oost van maandag 16 t/m vrijdag 20 februari om 21.50 en 22.50 uur een speciaal carnavalsjournaal onder de titel 'Nog Efkes'.
Iedereen kan daarvoor zijn zelfgemaakte filmpje insturen! Meer informatie daarover vind je op www.rtvoost.nl.
 
In 'Nog Efkes' besteedt presentatrice Esther Rikken uitgebreid aandacht aan het laatste carnavalsnieuws uit de provincie. Dat kan variëren van een spectaculaire carnavalswagen tot nieuwe trends bij de verschillende optochten. Daarnaast is er ruimte voor filmpjes van Overijsselaars waarin zij hun voorbereidingen op het carnaval in beeld brengen. Dus ben je druk met het bouwen van een wagen, het prepareren van een kostuum of andere voorbereidingen op carnaval? Kijk dan op www.rtvoost.nl onder de button Carnaval '09 en stuur je filmpje naar RTV Oost. De leukste inzendingen zullen te zien zijn in 'Nog Efkes' en op de website van RTV Oost. Ook filmpjes van de feesten die vanaf de 11e van de 11e door de fanatiekelingen zijn gevierd mogen worden ingestuurd. Te denken valt aan een spectaculaire opkomst van de prins, ziekenbezoek, gala-avonden, liedjesfestivals, etc.. Alles wat met carnaval 2009 te maken heeft, komt aan bod in 'Nog Efkes'!
TV Oost verzorgt dit jaar voor het eerst een rechtstreekse uitzending van de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal! De live-uitzending is zondag 22 februari te zien vanaf 12.30 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.