Archief

Burning Sensation

Burning Sensation
Burning Sensation
Het begon allemaal in het voorjaar van 2008 toen jurgen, jurgen en elmo (ook wel bekend als Leo, Dennie en Ruben) bij elkaar gingen zitten om verschillende muziekstijlen te combineren met aparte, maar toepasselijke teksten over dingen die zij in het dagelijkse leven tegen kwamen. De hitsensatie Burning Sensation was geboren!
De combinatie van onder meer de muziekstijlen speedmetal en country met teksten over kleine frustraties - waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken - leidt tot een komische en duidelijke verwoording van gevoelens die bij veel mensen leven.
Na lang gezocht te hebben vonden ze uiteindelijk versterking in de naam van Willem-Jan, beter bekend als Flip, maar wij noemen hem Hendrik-Willem. Met zijn goede levensinstelling en creatief vermogen gaf hij veel toegevoegde waarde aan de band. Ook het bezitten van 2 gitaristen in de band gaf Jurgen (Leo) meer vrijheid en zo werden niet alleen de gitaarpartijen verbeterd maar ook de zang geperfectioneerd.
En nu is het eindelijk zover. Burning Sensation heeft op 1 januari 2009 hun 8 nummers tellende debuutalbum 'Little Things' gepubliceerd

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.