Archief

Bucket

Bucket
Bucket
BUCKET is een Nederlandse rock band die bekend staat om sfeer, energie en een heel eigen sound. Met hun Engelstalige repertoire weet BUCKET elk optreden de juiste snaar te raken door een goede balans van rustige en stevige rock nummers in een mix van eigen nummers en covers op het publiek los te laten.
De band staat garant voor avondje Rock & Roll verpakt in een swingende podiumact voor zowel festivals, grote podia maar ook de kleine podia worden niet onberockt gelaten. Geïnspireerd door muzikale helden als, o.a. Elvis, Neil Young en Herman Brood maakt dat BUCKET hun liedjes met hard en ziel spelen.
Het afgelopen jaar was BUCKET maar liefst 48 keer live te zien in het gehele land. Enkele hoogtepunten waren; Marriott Hotel Amsterdam, Holland Casino Amsterdam, Kunstplein Amsterdam, Bevrijdingsfestival Zwolle, Stratenfestival Zwolle, Halve marathon Zwolle, diverse radio optredens en de 1e prijs tijdens de "internet radio award".
Met hun eerste mini CD "Try to get"heeft BUCKET laten horen dat hun liedjes bestaansrecht hebben. De bekende Amsterdamse kunstschilder en vriend Henk Veen heeft het hoesje voor deze BUCKET CD geschilderd.
De CD is goed ontvangen en inmiddels wordt er hard gewerkt met producer Hendrik Jan Bökkers aan een opvolger die alleen maar eigen werk zal bevatten en medio April 2009 zal worden uitgebracht.
BUCKET LINE UP:
Ewout Kroes: Lead vocals, mondharmonica
Henk Nibourg: Basgitaar en backing vocals
Jan Derk Harmens: Akoestisch gitaar
Mike Leepel: Lead gitaar en backing vocals
Herman Hertsenberg: Drums
BUCKET BITCHES:
Brigitte Meulenbelt: Backing vocals
Anouk Eggen: Backing vocals

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.