Archief

Damn Noisy Kids

Damn Noisy Kids
Damn Noisy Kids
"Als je je ogen dicht doet en je probeert hard dan zou je kunnen denken dat de klanken vanuit het skatepunk walhalla, California, kwamen en dat is eigenlijk de ultieme test voor dit soort bands." (Marnix van Holland voor Punx.nl)
Hey Ho, Let's Go! Uit het altijd zonnige, Gelderse Nijmegen komt hier Damn Noisy Kids! Een jonge band die volhardend de geest van de jaren '90 Skatepunk in leven houdt die bands zoals: Strung Out, Lag Wagon, Ten Foot Pole en Millencolin hebben gecreeërd.
"Zoals veel goede skatepunkbandjes dat hadden hebben deze Damn Noisy Kids ook een achtergrond in de metal. Ik weet niet precies waarom, maar de meeste skatepunk bands die ik luister hebben een Maiden touch of bandleden met veel affiniteit voor de metalscene. (...) Ik ben blij verrast wanneer ik een ode aan flink wat van mijn oude Fat Wreck en Epitaph helden in de klanken van DNK terughoor. Veel bands doen dit heel slecht, maar deze uitvoering kan me zeker bekoren."
(Marnix van Holland voor Punx.nl)
Met korte, knallende songs en een ontzettend energieke live performance slepen ze het publiek mee en bouwen ze van iedere show een punkrock-feestje waar iedereen welkom is en niemand stil staat!
"Vrijdag overtuigde de enthousiaste band Damn Noisy Kids met hun jeugdige punkrock het publiek. Ze wisten hun publiek te entertainen!"
(Jeroen van de Voorde voor The Next Stage)
"Vrijwel stipt op tijd, wat niet echt getuigd van rock-'n-roll, bestijgen de heren het podium en het feest barst los. Wat zeg ik? Het BEEST! Niet dat ze lelijk zijn dames en heren, maar ik sta wel even te kijken van het enthousiasme waarmee deze jonge mannetjes hun mix van skatepunk, emo en gewoonweg metal ten gehore brengen."
(Merijn Coert voor 3voor12 Arnhem/Nijmegen)
Dus neem een Ramones taart bodem, vul het op met Blink-182, spuit daar een flinke toef Iron Maiden slagroom op, besprinkel het geheel met pure cafeïne et voila!
Een smakelijk, opzweppende lekkernij die wij Damn Noisy Kids noemen!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.