Archief

Sillo en BBH!

Sillo en BBH!
Sillo en BBH!
Naam:  Stefan van Lange  Geboortedatum: 29 juli 1990  Woonplaats: Almelo  Tha Crew: BBH = Producer en DJ Ivan SP = Back up Sillo = MC
Stefan is 18 jaar oud en komt uit Almelo. Zijn ouders zijn van Nederlandse afkomst en zijn beiden leraar. Op dit moment zit hij op het Windesheim College te Zwolle. Hij volgt hier de opleiding Theologie en Journalistiek. Zijn grote passie is rappen en het schrijven van teksten. Door het zien van de film '8 Mile' met rapper Eminem werd hij geïnspireerd om mee te doen met rap-battles. Ervaring met rappen heeft hij ondermeer opgedaan met een optreden tijdens de diploma-uitreiking van het Edith Stein College.
Hij rapt solo onder de naam Sillo. Onder deze naam heeft hij meegedaan met een battle 'One for one' in Amsterdam. Tijdens deze talentenjacht strijden allerlei rappers in een Freestyle-ronde voor de uiteindelijk hoofdprijs. Hier leerde hij verschillende rappers en muzikanten kennen waarmee hij ervaring heeft gedeeld. Hij heeft in het voorprogramma van ALI-B gestaan in Discotheek Bays te Reutum.
Hij heeft ook in het voorprogramma van 'The Opposites' gestaan in Metropool te Hengelo.
Laatst heeft Sillo ook meegedaan aan een talentenjacht in het Rabotheater te Hengelo waarmee hij €500 gewonnen heeft. Hiernaast heeft hij ook deelgenomen aan de Oogst van Overijssel 2008 en heeft dit afgesloten met de 2e plek en €250.-
Ik timmer echt aan de weg, ik wil er echt wat mee bereiken. Puur gevoel geen gezweet.
Pure Echtheid, zweren te zeggen wat je denkt. Ik zou dit niet kunnen doen zonder de keiharde Producer en lauwe DJ: BBH. En natuurlijk de agressieve en zelf ook solo rappende man: Ivan SP. Dat is Sillo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.