Persberichten

'EDNED' straks ook in het weekend

Het populaire dagelijkse programma En Dan Nog Even Dit ('Edned') is vanaf zondag 19 april ook in het weekeinde te zien.
In de weekendvariant staat het uitgaansleven in Overijssel centraal, met een wekelijkse blik op het aanbod van theaters, muziekpodia, bioscopen en allerlei evenementen in Overijssel en vlak daarbuiten. Een en ander zal vooral zijn gericht op het jonge gezin.
De beproefde formule met drie gasten aan tafel zal ook in de weekendvariant van 'En Dan Nog Even Dit' worden toegepast. Presentator Willem Alkema en zijn (op dit moment nog niet bekende) medepresentatrice ontvangen uitvoerende artiesten en gasten die betrokken zijn bij evenementen. In de gesprekken aan tafel kunnen echter ook allerlei andere actuele zaken aan de orde komen. Daarnaast kent het programma een aantal vaste rubrieken, zoals een live-verbinding via Skype met de zogenoemde 'bankzitter' (iemand die het programma thuis volgt) en natuurlijk de uitsmijter aan het einde, de knipoog waarmee En Dan Nog Even Dit traditioneel eindigt.
Op dit moment kunnen er al activiteiten worden aangemeld voor de weekendeditie van 'En Dan Nog Even Dit'. Persberichten, tips en aankondigingen kunnen worden gemaild naar endannogevenditweekend@rtvoost.nl of redactie@overoverijssel.nl 
'En Dan Nog Even Dit' is vanaf 19 april elke zaterdag en zondag op TV Oost te zien van 17.30 tot 17.55 uur. Meer informatie over de programma's van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.