Archief

No Strings Attached

No Strings Attached
No Strings Attached
No Strings Attached is toevalligerwijs ontstaan. We ontmoetten elkaar op een feestje in de buurt. Het klikte meteen en we besloten een band op te richten. Het ging al snel goed en het duurde dan ook niet lang voordat we ons eerste optreden in Metropool Hengelo hadden binnengehaald.
Toen de optredens een beetje begonnen te komen, hebben we verschillende dingen gedaan. Bij mensen thuis tijdens feesten gespeeld, in café's en tevens op een grote braderie in Delden. In de zomer van 2006 hebben wij mee gedaan met het Borns Songfestival die wij zowaar wonnen. Tijdens Rabotheaters Open Podium in Hengelo, kwamen wij als beste band uit de bus. Ook mochten wij ons tv-debuut maken bij Willie Oosterhuis in het programma ''De Regiotap''. We zijn nog steeds druk bezig met optredens. We zijn sinds kort elke maand te bekennen in Feestcafé 't Neutje in Hengelo. Daarnaast treden wij binnenkort op tijdens het benefietconcert van de Nije Stichting, die zich inzet voor kankerpatiënten.
Voorheen stonden we alleen met covers op de planken, maar sinds enige tijd zijn we ook druk zelf aan het componeren en schrijven. We hebben gemerkt dat we veel meer van ons zelf in eigen nummers kunnen leggen, waardoor onze optreden ook veel explosiever worden. We schrijven zowel Nederlandse als Engelse nummers. In het nummer ''Jij (It's You)'' hebben we de talen zelfs gecombineerd. Onze nummers gaan met name over liefde voor vrouwen, liefde voor het leven en liefde voor muziek. Onze muziekstijl kun je beschrijven als gemakkelijk in het gehoor liggende, jeugdig en expressieve pop muziek met een lekker rauw rockrandje.
Naast de band zijn we druk met onze studies. Jeroen, Tijmen en Thomas volgen college aan de Universiteit van Twente. Freek en David zullen volgend jaar met hun studie van start gaan.
Bezetting:  
Jeroen Dekkers - Zang
Tijmen de Wit - Gitaar
Freek Lohuis - Basgitaar
David Bakx - Drums
Thomas Ritmeester - Toetsen

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.