Archief

Inside 4 Walls

Inside 4 Walls
Inside 4 Walls
2007, het jaar dat Inside 4 Walls zich neerzette als een steevaste rock formatie, eindelijk klaar om hun doel te bereiken, met de juiste doorgewinterde muzikanten, hun vette songs aan de man gaan brengen.
Inside 4 Walls deinst niet terug om diverse stijlen in hun songs te verwerken, zo ontstaat dan ook de typische Inside 4 Walls sound.
Melodieuze rock, scheurende gitaren, knallende dubbele base drums, akoestische gitaren, grunten, dromende zang partijen voorzien van teksten gegrepen uit het dagelijkse leven, dat is waar Inside 4 Walls voor staat. Een sterke formule voor hun muziek, die succesvol blijkt te zijn, wanneer het podium weer eens wordt betreden.
Inside 4 Walls laat zich beïnvloeden door de GODS OF ROCK, maar probeert zich te onderscheiden, waarbij zeker de diverse zangstijlen van grote invloed zijn, en ook de tempo wisselingen in de nummers. 
Bij Inside 4 Walls zul je niet snel verveeld zijn, hard gitaar-geweld kan zomaar omslaan in een rustig gevoelig moment. Abusing Time, Hate, Lost, Out of my Head, Daydreamer en Magic Case zijn nummers die je meenemen in een, veel te snelle wereld vol ruzie en verlies, liefde om gek van te worden, leven in een droomwereld en opdringerige verkopers, thema's die de eerste mini cd vullen van Inside 4 Walls, die eind 2008 is uitgekomen.

Inside 4 Walls:

Robert Milojevic - Gitaar
Bas Franse - Gitaar
Michiel Kip - Drums
Björn Hijink - Zang / Bas

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.