Archief

The Bohemes

The Bohemes
The Bohemes
The Bohemes is een jonge eigenzinnige Haagse band, hard aan het werk om hun stempel op de muziekwereld te drukken.
Bestaande uit vier toegewijde jonge mannen vastbesloten om hun verhaal te vertellen en hun muziek te delen met iedereen die er zich op wat voor manier dan ook tot aangetrokken voelt.
In hun songs proberen ze vaak de perfecte harmonie tussen de woorden en de muziek te vinden. Hun muziek is te beschrijven als catchy, energievol, brutaal, chaotisch, maar ook poetisch, lyrisch en dromerig.
Na verschillende formaties en jaren dromen en schrijven achter de rug te hebben beginnen nu voor hun, zoals naar eigen zeggen, de puzzelstukjes in elkaar te vallen. De eerste gig die ze met z'n vieren speelden eindigden ze eerste in de voorrondes en wisten ze al een finale plaats te veroveren met indrukwekkende kritieken.
Met een ijzersterke set aan songs en een ontzettend grote drive om te schrijven en hun muziek te laten horen is het een kwestie van tijd totdat ze hun wervelwind van geluid los zullen laten op de wereld. Geïnspireerd door een grote verscheidenheid aan muzikanten nieuw en oud als The Beatles, The Rolling Stones, The Jam, The Clash, The View, The Cure, The Smiths, The Buzzcocks, Bob Dylan, Duke Ellington, Babyshambles en The Libertines. Om er maar een paar te noemen... Allemaal bij elkaar gegooid de perfecte formule voor een nieuw spannend uniek 21ste eeuws bandje waarbij alles mogelijk is.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.