Nieuwsbrief

Winnaars maken rondvlucht

Een drietal mensen dat de afgelopen tijd bij diverse acties van RTV Oost in de prijzen was gevallen, koos zondag 15 maart het luchtruim voor een unieke rondvlucht boven Overijssel.
Een drietal mensen dat de afgelopen tijd bij diverse acties van RTV Oost in de prijzen was gevallen, koos zondag 15 maart samen met een medepassagier het luchtruim voor een unieke rondvlucht boven Overijssel. Onder de gelukkigen waren handbalster Sharina van Dort uit Raalte, de winnares van de 'Hennie Kuiper Talenten Trofee 2008' en Paulien Benschop, de winnares van de actie 'Trots op Overijssel'. Het gezelschap werd gecompleteerd door Peter Plijtter, winnaar van een actie rond Miss Overijssel 2008. Hij maakte van de gelegenheid gebruik door boven zijn woonplaats Hoge Hexel zijn vriendin ten huwelijk te vragen!
Andere hoogtepunten van de rondvlucht waren de vliegrondjes boven de woonplaatsen van de winnaars, het volgen van de IJssel en de vlucht boven de voetbalstadions van Heracles Almelo en FC Twente. Piloot Lex Brouwer van de Nederlandse Academie voor Verkeersvliegers vloog het gezelschap een uur lang rond op een vlieghoogte van 1400 voet, net onder het wolkendek.
Op de foto v.l.n.r.: Piloot Lex Brouwer, Sharina van Dort en haar moeder Puk, Peter Plijter en zijn aanstaande vrouw José Smalbrugge, Paulien Benschop en haar vriendin Simoon Kokosky.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.