Archief

SCAR7

Scar7
Scar7
SCAR7 speelt een aanstekelijke, energieke mix van Metal, Hardcore,en Melodie. De populariteit van de band groeit snel. Nu SCAR7 haar regio compleet veroverd heeft, is de band klaar om de rest van de Nederlandse podia te bezoeken om daar nieuwe vrienden te maken, en nog belangrijker; een net zo'n overweldigende indruk achter te laten!
Met het tweede optreden liet SCAR7 meteen al zien dat er genoeg potentie aanwezig is. Dit resulteerde in een 1e plaats op een 'Battle Of The Bands' competitie. Sindsdien heeft SCAR7 het podium mogen delen met bands als: Hail of Bullets, The Lucifer Principle, Portall, Last Breath Denied en Seizure. Tijdens optredens staat de band garant voor een unieke podium-presentatie en veel interactie met het publiek.
In 2007 nam de band haar eerste demo op. Deze werd goed ontvangen door de fans, maar werd nooit uitgebracht op CD. De demo werd enkel als gratis download aangeboden. Nu, een jaar later, gaat het hard met de band. Er is een nieuwe demo uitgebracht op CD, die duidelijk de vooruitgang laat horen die de band het afgelopen jaar geboekt heeft.
Met optredens achter de rug in zalen als 013, Willemeen, met bands als The Blackest Grey, The Lucifer Principle en Hail of Bullets, een nieuw optreden in de 013 en een Europa Tour met de bands The Darkest Red en ForgetToForgive ziet de toekomst er vooralsnog rooskleurig uit voor SCAR7

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.