Geluk Gezocht

Geluk Gezocht

RTV Oost zoekt mensen voor het nieuwe Tv-programma 'Geluk Gezocht'...
Soms kom je voor een ingrijpende keuze te staan in het leven. Omdat je bijvoorbeeld op zoek bent naar meer bezieling en daarom het roer helemaal om wilt gooien. Of omdat je in een crisissituatie terecht bent gekomen, zoals een ongeval of het verlies van je baan. Welke keuzes maak je dan? Worden mensen gelukkiger na zo'n besluit? En wat is geluk eigenlijk? Allemaal vragen die aan de orde komen in het nieuwe TV Oost programma 'Geluk Gezocht'. Op dit moment is de redactie op zoek naar mensen die hun verhaal willen doen.
Programmamaakster Ina Brouwer wil in 'Geluk Gezocht' in gesprek gaan met mensen die een bewuste keuze hebben gemaakt op het gebied van hun levensovertuiging, zoals de overstap naar een ander geloof. Maar ook met mensen die heel ander werk zijn gaan doen, zich heel bewust bezig zijn gaan houden met duurzaamheid of radicaal gebroken hebben met een slechte gewoonte of een bepaalde leefomgeving. De centrale vraag daarbij is of hun keuze heeft bijgedragen aan hun geluk. In 'Geluk Gezocht' wordt echter ook de handen uit de mouwen gestoken. Een activiteit als samen klussen of de natuur in trekken, is tevens een mooie gelegenheid voor een goed gesprek.
Vindt u het leuk om mee te doen aan een nieuw RTV Oost programma? Zou u uw verhaal willen delen met uw provinciegenoten? Meld u dan nu aan via het mailadres gelukgezocht@rtvoost.nl.
'Geluk Gezocht' zal in het najaar van 2009 te zien zijn op TV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.