Persberichten

‘Tijd voor Theater’ naar de donderdag

Peter Schoof
Peter Schoof
null
Met ingang van 31 maart verhuist het TV Oost programma Tijd voor Theater van de dinsdag naar de donderdag. Inhoudelijk verandert er niets: presentator Peter Schoof neemt elke week een kijkje achter de schermen van de Overijsselse theaters, festivals en andere culturele evenementen. Hij gaat daarbij in gesprek met acteurs, regisseurs, tekstschrijvers, muzikanten en andere mensen uit de theaterwereld.
Donderdag 2 april is er aandacht voor de voorstelling ‘Als een Gevangenis …?’ van het theatergezelschap Bladder, die onlangs te zien was in theater De Voorveghter in Hardenberg. Schrijver Erik Pasker verwerkte in dit toneelstuk zijn ervaringen met de spierziekte ALS. Verder gaat Peter samen met de kunstklas van de OSG Erasmus uit Almelo naar het Kröller-Müller Museum voor ‘Dancing with the arts’ van Introdans, een bijzonder project met een combinatie van dans en beeldende kunst.
Tijd voor Theater is voortaan elke donderdag te zien op TV Oost om 16.40, 19.40, 22.30 en 00.40 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.rtvoost.nl
Voor meer informatie: Peter Schoof
Foto: presentator Peter Schoof

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.