Archief

De Bierefluiters

De Bierefluiters
De Bierefluiters
2004 was het jaar dat De Bierefluiters werden gecreëerd. Een samensmelting van Rock 'n Roll en bekende en minder bekende Nederlandstalige krakers was het recept en het smaakte direct naar meer! In 2004 werd voor het eerst in een klein feesttentje, bij iemand achter het huis, het tentzeil van het dak gespeeld, een jaar later werd dat verruilt voor een supertent (Rock 'n Roll circustent) op het Zwarte Cross festival en sindsdien is het bijna elk weekend Bierefluitertijd!! Van Café 's tot feesttenten en van schuren tot festivals, overal is er wel een geschikte plek te vinden voor "De Bierefluiters".
Het repertoire? Bekende Nederlandstalige muziek, gestoken in een ongekend feestelijk Bierefluitersjasje. Maar ook coveren De Bierefluiters bestaande, bekende Engelstalige nummers en daar worden dan weer eigen teksten op geschreven met een zeer hoge overdosis aan humor.
Medio November 2007 werd het eerste album genaamd: "Schadeschijf" gepresenteerd in een overvolle zaal (ruim 600 personen), die al weken van tevoren uitverkocht was.
Onder het pakkende motto: "Horen Doet Drinken" staan Feest, Humor, Show en Gezelligheid bij De Bierefluiters op een gedeeltelijk eerste plaats en dat laten ze bij hun live-shows graag zien en horen!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.