Archief

SIXER

SIXER
SIXER
Energiek, excentriek en authentiek: dat is… SIXER
SIXER is een echte live band met een vette attitude. Doordachte indierock met bondige nummers, catchy refreintjes, meezingbare melodieën en herkenbare teksten. Deze eigenzinnige rockformatie, met leden uit Hengelo, Enschede, Apeldoorn en Amsterdam, is vernoemd naar de eerste song van de debuutalbum van Strangelove. Want hoewel de muziek van SIXER zich moeilijk in een hokje laat plaatsen, is de band vooral geïnspireerd door muziek afkomstig van het Engelse continent. Inspiratiebronnen als Placebo, The Smashing Pumpkins en The Subways zijn terug te horen in de muziek van SIXER.
SIXER maakt energie, rockt en zorgt voor een goed gevoel. Op de bühne komt de band het best tot haar recht. Niet alleen door de goedverpakte songs, maar ook door de energieke en excentrieke podiumact. SIXER is namelijk een band met een charismatische zanger en een vrouwelijke bassist. Dit laatste zorgt ervoor dat SIXER toegevoegd kan worden aan het illustere rijtje van bands als The Pixies, The Smashing Pumpkins en The Talking Heads. Een gitarist die van freaken houdt en een drummer die geen noot te veel slaat, maken deze viermansformatie compleet.
SIXER is een authentieke band in de muziekscène die momenteel voornamelijk uit metal, punk en funk bestaat. Dus ben jij een liefhebber van alternatieve rockmuziek met een Brits accent? Dan ga je voor SIXER.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.