Dauwpop finalisten 2009

Nou En

Misschien ken je Nou En wel van de nummers 'Gothic Meisje' en 'Roos'. Gothic Meisje stond twee weken in de Top 100, waarvan 1 week op de illustere 100-positie. Ook stond Gothic Meisje in de Outlaw 41 van Kink FM en de Interactive Charts en de Dag Top 5 van TMF. De hoogste notering in de top 100 werd uiteindelijk nummer 76. Roos is nog regelmatig te zien op TMF.
Nou En slaat met haar powerpop de spijker op zijn kop. Live wervelt de band als een storm over het podium. De jongens weten het publiek te boeien en aan zich te binden. Die live-performance oogst waardering. Dat blijkt wel uit de prijzenkast van het viertal: Winnaar Vara Bandcompetitie, Winnaar Oogst van Overijssel, LiveXS Local Hero en Winnaar Sp!ts Breakthrough Award Nederlandstalig.
Van Amsterdam tot Hengelo en van Maastricht tot Baflo is er met graspollen gegooid en gecrowsurft. LiveXS schreef over een festival waar Nou En speelde: ' Nou En is de verrassing van de avond! De frisse punk/powerpop van deze band hoort thuis op ieder zomerfestival en dorpsfeest.' En dat is nou precies wat Nou En wil: spelen!
Momenteel is Nou En druk met de voorbereiding en van een nieuw album. De liveset bevat zowel oud als nieuw werk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.