Persberichten

'En Dan Nog Even Dit' ook in het weekend

Zondag 19 april gaat de weekendeditie van het populaire praatprogramma En Dan Nog Even Dit (EDNED) van start bij TV Oost.
Daarin zal veel aandacht worden besteed aan het uitgaansleven in Overijssel, met een wekelijkse blik op het aanbod van theaters, muziekpodia, bioscopen en allerlei evenementen in Overijssel en vlak daarbuiten. Presentatoren Willem Alkema en Hedy Mutter ontvangen artiesten en andere mensen die betrokken zijn bij optredens, manifestaties en evenementen.
 
Opvallend in En Dan Nog Even Dit Weekend is de zogenoemde 'bankzitter', die vanuit huis via een internetverbinding meepraat. Cabaretier André Manuel zal als eerste 'bankzitter' fungeren en zich vanuit zijn woonplaats Diepenheim nadrukkelijk met het programma bemoeien. Ook cabaretière Nathalie Baartman zal de komende weken als bankzitter fungeren. En Dan Nog Even Dit Weekend is voor zover bekend het eerste tv-programma waarbij één van de presentatoren zijn woning niet hoeft te verlaten!

Verder wordt in de weekendeditie van En Dan Nog Even Dit de beproefde formule met drie gasten aan tafel toegepast. Eindredacteur Bas Treffers: 'De kijkers van EDNED kunnen ook in het weekend rekenen op de losse en gezellige sfeer die ze van het programma gewend zijn. Natuurlijk ontbreekt de uitsmijter niet, de vrolijke knipoog waarmee En Dan Nog Even Dit traditioneel eindigt'.
Persberichten, tips en aankondigingen kunnen worden gemaild naar endannogevenditweekend@rtvoost.nl of redactie@overoverijssel.nl.
'En Dan Nog Even Dit' is vanaf 19 april elke zaterdag en zondag op TV Oost te zien om 17.30, 18.30, 20.30, 22.30 en 00.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.