Persberichten

RTV Oost trekt de provincie in

Met ingang van dinsdag 2 juni trekt RTV Oost de provincie in met de Zet-‘m-op-11-tour en doet live verslag vanuit diverse plaatsen.
In de maanden juni, juli en augustus worden in totaal 64 Overijsselse plaatsen bezocht. De hele zomer wordt vanuit deze plaatsen live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden. Radio Oost begint elke dag al vroeg in de ochtend met live bijdragen vanuit de bezochte plaats. Op TV Oost is de plaats van de dag vanaf 12.00 uur in beeld. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er live bijdragen variërend van informatieve gesprekken en reportages tot amusement. Zo wordt er elke dag een spel gespeeld met bewoners die TV Oost op 11 hebben staan.
Van 17.20 tot 18.00 uur blikt ‘Zet ’m op 11’ met lokale gasten live terug op de dag. Inwoners van de bezochte en omringende plaatsen zijn de hele dag van harte welkom op het ‘mediapark’ van RTV Oost. Ze hebben daar dan meteen de kans de mensen thuis te begroeten. Dat kan voor de camera of door een SMS-bericht te sturen dat live op TV Oost te zien zal zijn.
Tijdens de Zet-‘m-op-11-tour kunnen inwoners van de bezochte plaatsen fantastische prijzen winnen, op voorwaarde dat ze TV Oost op 11 hebben staan. RTV Oost roept bij deze iedereen op om TV Oost op kanaal 11 te programmeren en zich vervolgens bij de omroep bekend te maken. Aanmelden kan via op11@rtvoost.nl.
Voor meer informatie:
Roel Zweers, projectleider RTV Oost

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.