Programmanieuws

Mental Theo in 'En Dan Nog Even Dit'

Zaterdag 25 april is Mental Theo te gast in de weekend-editie van En Dan Nog Even Dit.
Mental Theo, die eigenlijk Theo Nabuurs heet, kreeg zijn bijnaam vanwege zijn opvallende manier van werken en presenteren. Hij werd in de jaren 90 razend bekend met Charly Lownoisen met hun gabber/hardcore act en traden over de hele wereld op als dj act.

Bekende nummers zijn o.a. Stars, Rainbow high in the sky, Forever young en Your smile. Het duo trad gemiddel 350 keer per jaar op en verkochten wereldwijd miljoenen platen. Wanneer Charly met Starsplash verder gaat concentreert Theo zich meer en meer op zijn televisiecarriere en ging hij onder meer aan de slag bij TMF, SBS6, MTV, Veronica en RTL.
Mental Theo scoorde afgelopen jaar een van de grootste hits aller tijden door een Nederlander gescoord met Basshunter samen. Theo schreef de hit : Now your you're en verkocht miljoenen cd's. De plaat zelf stond 5 weken lang op nr 1 in de UK en de VS. 
Inmiddels is hij aan het werken aan zijn golf carrière en zal hij dit jaar een motor-en autosport programma gaan presenteren. Mental Theo heeft inmiddels een nieuwe act : Bazzheadz en Hardcore Vibes is een van de nieuwe singles, Voor Duitsland gaat Dune aan de single meewerken.

En Dan Nog Even Dit wordt elke werkdag uitgezonden om 17.20, 18.20, 20.20 en 23.30 uur en in het weekend om 17.30, 18.30, 20.30 en 22.30 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.