Miss Overijssel 2009

06 Jennifer Zwaferink

null
Hallo allemaal!
Ik ben Jennifer Zwaferink. Een heel normale meid van 19 jaar oud die woonachtig is in het kleine dorpje Overdinkel. Ik zit nu in het eindexamenjaar van VWO en hoop dus dit jaar mijn diploma te behalen. Hierna zou ik graag mijn studie voort willen zetten op de ACTA, dit is de afkorting voor het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Natuurlijk is school niet het enige dat voorkomt in mijn agenda. Ondanks dat ik nu minder tijd heb voor de leukere dingen ontbreken ook sporten, piano spelen, shoppen en uitgaan niet op mijn lijstje!
De laatste weken heb ik geprobeerd de mensen te laten zien dat ik een echte Miss kan zijn. De dingen die ik hiervoor heb gedaan? Ik ben gewoon mezelf gebleven en ik heb genoten en natuurlijk al veel geleerd van alle dingen die ik heb meegemaakt tijdens de Miss Overijssel verkiezing. Hierbij heb ik mezelf niet echt op de voorgrond gezet en hebben jullie misschien te weinig van mij gezien en van wat ik in mijn mars heb.
Waarom jullie toch op mij moeten stemmen? Omdat ik denk dat ik de kwaliteiten bezit die een Miss moet hebben om haar provincie zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Want ik weet wat ik wil en waar ik voor sta. Ik ben spontaan, sociaal en sta met beide benen op de grond! Daarnaast vind ik het niet alleen super leuk maar ook een hele eer om iets te mogen betekenen voor onze provincie.
Dus mensen...stem op mij!!
Wil je stemmen op Jennifer? SMS dan Miss 06 naar 4422 (0,60 p.o.b.), of bel 0909-5000600 en toets 06 in het hoofdmenu en sluit af met # (0,60 p.g.).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.