Miss Overijssel 2009

07 Kate Ruinemans

null
Dit ben ik: Kate Ruinemans.
Ik ben jong en fris, met een open visie en een eerlijk karakter. Mensen omschrijven mij als betrouwbaar en bescheiden. Ik ben altijd in balans en rustig, open en overwogen, sociaal en begaan met anderen. Ik behandel iedereen gelijk en met respect.
Als je mij ziet, zie je altijd een lach op mijn gezicht. Mijn uiterlijk weerspiegelt namelijk mijn innerlijke gevoelens, mijn geluk en mijn positiviteit. Mijn opvoeding, karakter en persoonlijkheid maken mij wie ik ben. Bovendien doe ik alles wat ik doe met flair!
De laatste 6 maanden zijn voor mij een fantastische ervaring geweest, waarin ik verschillende opdrachten heb uitgevoerd die een duidelijk beeld geven van de rol van een Miss. Hierdoor heb ik de basis kennis opgedaan van wat er van je verwacht wordt als Miss.
Mijn levensreis van de afgelopen 18 jaar neemt nu een andere wending met allerlei avonturen, die ik meemaak met de liefdevolle, respectvolle en ondernemende mensen om me heen. Miss Overijssel biedt mij zoveel mogelijkheden en natuurlijk avontuur.
Ik hoop Miss Overijssel te worden en mensen te laten zien dat ik Overijssel op allerlei gebieden zo goed mogelijk zal vertegenwoordigen, en dat we met z'n allen trots kunnen zijn op de provincie Overijssel!
Wil je stemmen op Kate? SMS dan Miss 07 naar 4422 (0,60 p.o.b.), of bel 0909-5000600 en toets 07 in het hoofdmenu en sluit af met # (0,60 p.g.).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.