Miss Overijssel 2009

09 Stevie Hartmann

null
Dag allemaal!
Ik ben Stevie Hartmann, 18 lentes jong en woon in Hengelo. Na de zomer hoop ik met de studie beleids en organisatie wetenschappen te beginnen aan de VU in Amsterdam.
Overijssel zal voor mij altijd een bijzonder stukje Nederland blijven. Hoewel ik het Twents helemaal niet beheers ben ik erg trots op waar ik ben geboren en opgegroeid.
De Miss Overijssel verkiezing neem ik erg serieus, ik heb de afgelopen tijd veel geleerd en zeker veel lol gehad. Ik ben doelgericht, ga graag uitdagingen aan, en heb een positieve kijk op het leven. Ook sta ik met beide benen op de grond. En dat laatste lijkt me een typische Overijsselsche eigenschap!
Ik ga Overijssel proberen op een andere manier op de kaart te zetten. Met regelmaat denken mensen in de rest van Nederland nog dat in Overijssel nuchtere en onwetende mensen wonen. Dat beeld moet, als het aan mij ligt heel snel verdwijnen!Overijssel is hip, trendy en er wonen helderdenkende mensen. Kortom een Provincie om trots op te zijn!
Ben jij dat met mij eens, en ben ik voor jou DE Miss Overijssel? Dan vraag ik je op mij te stemmen!!
Heel veel liefs,
Stevie
Wil je stemmen op Stevie? SMS dan Miss 09 naar 4422 (0,60 p.o.b.), of bel 0909-5000600 en toets 09 in het hoofdmenu en sluit af met # (0,60 p.g.).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.