Miss Overijssel 2009

10 Paula Wagteveld

null
Mijn naam is Paula Wagteveld en ben 17 jaar oud.
Ik woon al mijn hele leven lang in Wijhe samen met mijn ouders en zus met erg veel plezier! Wijhe vind ik dan ook een erg mooi groen dorp gelegen aan de mooie IJssel.
Ik studeer voor Schoonheidsspecialiste op Landstede in Zwolle, ik vind deze opleiding dan ook helemaal geweldig! Later wil ik erg graag een eigen salon, daar wil ik mensen gaan helpen met bijvoorbeeld huidproblemen maar ook wil ik mensen ontspanning kunnen geven en met een fijn gevoel naar huis sturen. Ook ga ik elke zondag naar stijldansen, dit is voor mij ook een nieuwe ervaring en een vorm van ontspanning.
Zelf vind ik dat ik altijd vriendelijk, lief en behulpzaam ben. De betekenis van het dorp Wijhe waar ik woon is dan ook: ‘Wij IJverigen Helpen Elkander’.
Vaak hoor ik van mensen dat ik natuurlijk overkom en mezelf niet anders voor doe dan dat ik ben! Ook wil ik dan graag mijzelf blijven, ik dring mezelf niet op maar geniet van alle aandacht.
Waarom jij op mij moet stemmen?
Niemand MOET op mij stemmen maar ik zou heel graag de nieuwe Miss-Overijssel willen worden zodat ik me in kan zetten voor mensen die het slechter hebben. Hier wil ik zeker mijn best voor doen!
Modellenwerk leek mij altijd al geweldig, nu heb ik een beetje geproefd van dit vak en het smaakt zeker naar meer. Ik heb nog niet zo veel ervaring in het vak maar weet zeker wel dat het een zwaar vak is. Ook heb je in dit vak met heel veel mensen te maken, en moet je kunnen samenwerken; deze eigenschap heb ik en daar geniet ik ook nog van.
Ik hoop dat jullie op mij gaan stemmen!!!
Liefs Paula
Wil je stemmen op Paula? SMS dan Miss 10 naar 4422 (0,60 p.o.b.), of bel 0909-5000600 en toets 10 in het hoofdmenu en sluit af met # (0,60 p.g.).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.