Programmanieuws

Belsy en Florian Fesl in 'Jetzt geht´s los'

In het vrolijke radioprogramma 'Jetzt geht's Los' zijn zaterdag 16 mei is Belsy als Florian Fesl te gast. Beiden hebben net een nieuw album uitgebracht.
Belsy, van oorsprong uit India, komt uit Süd Tirol en is een duitstalige zangeres van vooral Schlagermuziek.
Op 7-jarige leeftijd nam ze al deel aan het internationale Kinderfestival Zecchino d'Oro en zong ze met het Cor di Mutons de Sëlva. Hierna ging het alleen maar bergopwaarts met haar carriere en na vele titels en prijzen won ze in 2007 de Grand Prix der Volksmusik - de hoogst haalbare onderscheinding in de Volksmusik en Schlager.
Florian Fesl is een 20-jarige accordeonist en zanger uit Zuid-Duitsland. Hij wordt nu al vergeleken met Marc Pircher, de andere solo-artiest die met zijn steirische harmonica menig podium bestijgt. Tot 2005 maakte hij deel uit van het duo Florian & Florian en is daarna solo ver gegaan. Een bekende hit van hem is o.a. "Immer wieder Sonntags" die zelfs in Nederland veelvuldig gedraaid werd. Hij stond vorig jaar meer dan 12 weken in de Schlagerhitparade top 3 bij Marcel Spijkerman en doet dit jaar mee aan de Grand prix der Volksmusik.
Beiden hebben hun nieuwe album langsgebracht en luisteraars van het programma kunnen deze albums a.s. zaterdag winnen.
Jetzt geht's los is een vrolijk radioprogramma vol muziek uit de Alpenlanden. Onder de titel ‘Jetzt Geht’s Los – Servus Overijssel!’ presenteert Wijbrand van der Sande op Radio Oost een programma vol volkstümliche musik, schlager, jodler, blasmusik en echte volksmusik.
Luister dus zaterdagochtend van 08:00 tot 09:00 uur naar Jetzt geht´s los.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.