Programmanieuws

RTV Oost LIVE bij Dauwpopfestival

Donderdag 21 mei is het zover! RTV Oost zal uitgebreid verslag doen van de 15e editie van het Dauwpopfestival in Hellendoorn.
Het festival vindt traditioneel plaats op Hemelvaartsdag en de locatie is als vanouds het festivalterrein aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn. Bekende namen als Novastar, Beth Hart, Milow, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Biohazard, De Staat, Miss Montreal, Jeugd van Tegenwoordig, Infadels, Deathstars, Goose, The Subs en Bonaparte zijn inmiddels bevestigd. Het festival begint om 11.00 uur, kaarten kosten 39,- euro in de voorverkoop.
De band 'Nou EN' mag donderdag 21 mei de 15e editie van het popfestival van Overijssel openen. De punkpopformatie uit Kampen is de winnaar geworden van de wedstrijd ‘Wie opent Dauwpop 2009’. Dat is donderdag 14 mei bekend gemaakt in het Radio Oost programma Het Overijssels Hart.

Het TV Oost Nieuws schakelt live over naar Hellendoorn om 16.00, 18.00 en 21.00 uur. Een uitgebreide samenvatting van het festival is te zien in een speciaal Dauwpop Journaal om 21.15 uur, met herhalingen om 22.15 en 23.15 uur. Radio Oost zal de hele dag in live flitsen verslag doen van Dauwpop.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.