Persberichten

Finale Miss Overijssel live bij TV Oost

Vrijdag 29 mei om 20.00 uur zendt TV Oost Live de De Miss Overijssel 2009 finale van uit Podium in Hardenberg uit.
De live-uitzending begint om 20.00 uur met de introductie van de twaalf finalisten, gevolgd door diverse presentatieronden en wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Kim Kötter. Na een eerste ronde op de catwalk kiest de jury zeven kandidaten en het publiek drie kandidaten. Na de bikinironde mag de jury vier kandidaten selecteren en het publiek één kandidaat. Deze vijf Missen worden bekendgemaakt direct na het TV Oost Nieuws van 21.00 uur. Dit gebeurt terwijl alle tien kandidaten in galakledij op het podium gereed staan. Na een laatste galaronde en een aantal individuele vragen zal bekend worden gemaakt wie de nieuwe Miss Overijssel is geworden! Om 00.20 zendt TV Oost een samenvatting van de finale uit.

Het publiek kan tot en met de tweede ronde van de finale per SMS stemmen op de kandidaten! Stemmen kan onbeperkt, elke stem brengt een Miss dichter bij de titel ‘Miss Overijssel 2009’. Op www.rtvoost.nl is alle informatie te vinden over het stemmen voor Miss Overijssel 2009, zoals de stemcodes van de kandidaten.

De finale wordt muzikaal omlijst door de bekende DJ MAN!E, die tevens de muziek verzorgt tijdens de afterparty in de clublounge van Podium. Daarbij zullen alle missen, de jury en de presentatrices tot in de kleine uurtjes aanwezig zijn. De in de dancewereld vermaarde DJ MAN!E is een vertrouwd gezicht in alle grote discotheken van Nederland. Hij werkte samen met bekende artiesten als Brainpower, Lange Frans en ADHD.
Bij de finale van Miss Overijssel 2009 kan publiek aanwezig zijn. Geïnteresseerden wordt aangeraden er snel bij te zijn want de editie van vorig jaar was volledig uitverkocht! De voorverkoop vindt uitsluitend plaats via www.poppodium.nl.

RTV Oost organiseert tevens een grote Miss Overijssel Lottery met fantastische prijzen! Ook tijdens de finale in Podium Hardenberg worden GRATIS loten uitgedeeld. Je maakt daarmee kans op de hoofdprijs: een achtdaagse vliegreis naar Mallorca voor twee personen! De vakantiereis is beschikbaar gesteld door Toerkoop Reisbureau Kroeze in Tubbergen. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Noot voor de pers/ niet voor publicatie:
Wilt u als lid van de pers of fotograaf bij de finale van Miss Overijssel aanwezig zijn? Neem dan a.u.b. vooraf contact op met Roel Zweers, projectcoördinator RTV Oost
Bijlage: foto finalisten, jury en presentatrices Miss Overijssel 2009 – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.