Persberichten

Specials bij TV Oost op Tweede Pinksterdag

Op Tweede Pinksterdag hanteert TV Oost een aangepaste programmering, met onder meer uitzendingen van TV Oost Sport en een tweetal specials.
Van 20.30 tot 22.25 uur kan heel Overijssel genieten van ‘Gen Spatoader Aans’, de Twentse bewerking van de theatershow ‘Geen spatader veranderd’ van Herman Finkers. De voorstelling werd in 1997 opgenomen in de Twentse Schouwburg in Enschede. Hoewel de titel anders doet vermoeden is deze revue volgens Finkers ‘ans as aans’. ‘Dit moal is prebeerd ok 't onderdeel humor ne kaans te geaven'.
Daarnaast zendt TV Oost op Tweede Pinksterdag een muziekspecial uit rond het muzikale duo René Shuman & Angel-Eye onder de titel ‘Mr. & Mrs. Rock ’n Roll’. Een combinatie van de grootste hits van Elvis Presley, Rock ‘n Roll klassiekers en natúúrlijk de eigen songs van Shuman & Angel-Eye Live! René staat in Nederland al jaren bekend als een van beste artiesten in het Rock ’n Roll-repertoire. Met Angel-Eye, als artieste / producer krijgt deze muziek een bijzonder verfrissende impact. Dit concert vanuit het Openluchttheater in Valkenburg is een unieke beleving: The sound of the 50’s, 60’s and 70’s met de passie van nu. Hartverscheurende ballads en knallende rockers. René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock ‘n Roll… De special is in twee delen te zien om 16.25 en 17.25 uur, 18.30 en 19.30 uur en 22.25 en 23.30 uur.
Meer informatie over de programmering van Tweede Pinksterdag is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie:
Bas Treffers – Hoofd informatieve programma’s RTV Oost
Bijlage: foto Mr. & Mrs. Rock ‘n Roll

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.