Persberichten

RTV Oost start met de Zet-‘m-op-11-tour

Met ingang van dinsdag 2 juni trekt RTV Oost de provincie in met de Zet-‘m-op-11-tour. In de maanden juni, juli en augustus worden in totaal 64 Overijsselse plaatsen bezocht.
Hengelo, Ossenzijl, Delden en Dalfsen zijn achtereenvolgens de eerste vier plaatsen die volgende week bezocht worden.
De hele zomer wordt vanuit Overijsselse plaatsen live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden. Radio Oost begint al vroeg in de ochtend met live bijdragen. Bij TV Oost is de plaats vanaf 12.00 uur in beeld met live bijdragen variërend van informatieve gesprekken en reportages tot amusement. Ook wordt elke dag het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ gespeeld. De inwoners zijn de hele dag van harte welkom op het ‘Mediapark’ van RTV Oost. Ze hebben tevens de gelegenheid om mensen thuis te groeten door een SMS-bericht te sturen dat live op TV Oost te zien is. Van 17.20 tot 18.00 uur blikt TV Oost met lokale gasten live terug op de dag.

Tijdens de Zet-‘m-op-11-tour kunnen bezoekers van het RTV Oost Mediapark op verschillende manieren fantastische prijzen winnen. Zo kan het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ worden gespeeld, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die zich hebben aangemeld via op11@rtvoost.nl en toevallige passanten. Tussen 17.20 en 18.00 uur wordt in de live uitzending de finale van het Dobbelspel gespeeld door deelnemers uit beide categorieën. Daarbij valt elke dag een Midweekarrangement in een Roompot vakantiepark in Zeeland te winnen!

Ook worden op alle locaties gratis Zomerloten uitgedeeld. Elke week wordt in de vrijdaguitzending (17.20 uur) de weekwinnaar bekend gemaakt. De weekprijs is een RTV Oost Verwen Arrangement in Hotel De Zon in Ommen. Op vrijdag 28 augustus wordt de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt. Deze gelukkige krijgt twaalf maanden lang een splinternieuwe Ford Ka tot zijn/haar beschikking. Deze blitse hoofdprijs is beschikbaar gesteld door Direct Lease, Auto Fischer Enschede, Noordegraaf Hengelo, Noordegraaf Goor, Ford Oldenzaal en RTV Oost.
Via www.rtvoost.nl blijf je op de hoogte van deze fantastische Zomerloterij en lees je de spelregels. Ook vind je daar het volledige schema van de Zet ‘m op 11 Tour.

Woensdag 27 mei is de ‘Zet ‘m op 11 Camper’ van Henk Pen Caravans in Haaksbergen overgedragen aan tourmanagers Geert Wolff en Mark Weijkamp van RTV Oost. De camper is voorzien van striping en volgebouwd met elektronica, kabels en apparatuur om op de 64 verschillende Tourlocaties als redactie- en tv-montagewerkplek te kunnen fungeren. Uiteraard dient de camper, die van alle gemakken is voorzien, ook als keuken en koffiezetterij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.