Programmanieuws

Leontien van Moorsel onthult geheim in EDNED

Donderdag 28 mei schuift o.a. Leontien van Moorsel aan tafel bij 'En Dan Nog Even Dit' met een exclusief verhaal.
In En Dan Nog Even Dit praten Leonie ter Braak en Bert Eeftink je bij over alles wat Overijssel bezighoudt.
Naast de onthulling zal met Leontien ook worden gesproken over de toertocht voor dames Leontiens Ladies Ride, die op zondag 9 augustus weer plaats zal vinden in Zwolle.
Ook te gast vandaag is 'Miss Montreal' Sanne Hans. Sanne Hans werd als als mooi meisje gevraagd te figureren voor een commercial en bleek de enige te zijn die ook een beetje gitaar kon spelen. Ondanks het feit dat het geen eigen liedje is weet Sanne met haar innemende uitvoering haar eigen stempel duidelijke op het liedje en zo op de commercial te drukken. De commercial wordt een hit op You Tube en de belangstelling wordt zo groot dat ze zonder een single of album op zak al veel op de radio en zelfs in ‘De Wereld Draait Door’ te zien is. Haar eerste single ‘Just A Flirt’ werd dan ook meteen een grote hit! Vorige week kwam haar eerste album uit.
Marga van Praag kennen we allemaal van het NOS-journaal. Nadat ze in 1981 begon te werken voor het Jeugdjournaal als verslaggeefster en later ook als presentatrice stapte ze in 1992 over naar het NOS-Journaal. Op 1 oktober 2008 werd bekend dat ze stopt bij de Publieke Omroep en op 7 november gaf ze haar allerlaatste reportage. Waar ze zich nu mee bezighoudt komt ze vanavond vertellen.
Vrijdag 29 mei is de laatste uitzending(!) van En Dan Nog Even Dit. Met ingang van dinsdag 2 juni zal er op deze tijd een LIVE-uitzending te zien zijn van de Zet 'm op 11-tour waarover reeds bericht werd in de nieuwsbrief.
En Dan Nog Even Dit wordt elke werkdag uitgezonden om 17.20, 18.20, 20.20 en 23.30 uur en in het weekend om 17.30, 18.30, 20.30 en 22.30 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.