Programmanieuws

Finale AB Oost Freekick Competitie

Zaterdag 4 juli zendt TV Oost de finale uit van de AB Oost Freekick Competitie die plaatsvond in het FC Zwolle-stadion.
Leden van 64 voetbalclubs uit Noord en Oost Nederland streden op 26 juni tegen elkaar in de finale van de AB Oost Free Kick Competitie. Voor de amateurclub die de speler leverde met de beste vrije trap ligt €10.000 klaar voor de clubkas. De voorronden waren reeds te zien bij TV Oost.
De Free Kick Competitie werd georganiseerd door personeelsvoorziener AB Oost. De deelnemende clubs speelden de afgelopen weken een interne competitie om de beste spelers af te kunnen vaardigen naar de finale in Zwolle. Om de finalisten optimaal voor te bereiden, werden speciale clinics verzorgd door ex-topvoetballer Pierre van Hooijdonk. Keeper Piet Velthuizen van Vitesse verdedigde die dag het doel. Uiteraard was ook Pierre van Hooijdonk aanwezig om de 64 spelers met raad en daad bij te staan.
Toine van Peperstraten (NOS) en Bert van Losser (RTV Oost) praten het geheel aan elkaar. Naast het spektakel op het veld kan het publiek genieten van een optreden van Panna voetballers en een muzikaal intermezzo van oud-voetballer Glenn Helder.
TV Oost zendt de finale uit op zaterdag 4 juli om 16.20 en 19.20 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.