Nieuwsbrief

Jaap Even krijgt het zwaar

Verslaggever Jaap Even zou als onervaren wandelaar meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse, maar redt hij het wel...?
Verslaggever Jaap Even had een paar maanden geleden een ambitieus plan. Hij zou als onervaren wandelaar de Vierdaagse van Nijmegen gaan lopen en voor RTV Oost verslag doen van de training en natuurlijk de tocht zelf. Maar nu de Vierdaagse nadert (de start is op dinsdag 21 juli), worden de trainingstochten steeds langer. Zo lang dat Jaap vorig weekend het gevoel kreeg dat 'het bloed door zijn schoenen heen zou sijpelen'. Dat belooft wat als de tocht echt gaat beginnen. Heeft u tips voor Jaap? Dan kunt u die doorgeven via jaaplooptdevierdaagse@rtvoost.nl.
De belevenissen van Jaap zijn na te lezen in een speciaal weblog op onze website. Tijdens de Vierdaagse zal hij zich meerdere keren per dag melden in de uitzendingen van Radio Oost. Hou de website van RTV Oost in de gaten voor de exacte uitzendtijden.
Op vrijdag 24 juli, de laatste dag van de Vierdaagse, zal de RTV Oost Zet-'m-op-11-Tour post vatten langs het Vierdaagseparcours. Dan zal Jaap ongetwijfeld voor de camera verschijnen. Samen met andere Overijsselse Vierdaagselopers, die herkenbaar zijn aan de gele RTV Oost Vierdaagsepetjes. Ook de intocht op de 'Via Gladiola' zal live te zien zijn bij TV Oost.
De wandelaars uit Overijssel staan volop in de belangstelling van RTV Oost tijdens de laatste dag van de Vierdaagse van Nijmegen. Om de Overijsselaars zichtbaar te maken, stelt RTV Oost gratis een speciale Vierdaagse Zomerpet beschikbaar. Om voor deze pet in aanmerking te komen hoeft u alleen maar naam, adres en telefoonnummer door te geven via vierdaagse@rtvoost.nl. RTV Oost stuurt u dan de Vierdaagse Zomerpet per post toe. Meer informatie vindt u op onze website.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.