Programmanieuws

CSI Twente live te zien bij TV Oost

De regionale omroep doet zondag 12 juli van 15.00 tot 18.00 uur live verslag van de Grote Prijs van Twente tijdens de 35ste editie van CSI Twente.
Paardensportliefhebbers zitten komend weekeinde goed bij RTV Oost. Ook Radio Oost doet live verslag van het prestigieuze paardensportevenement op Erve Maathuis in Geesteren.
De live uitzending van TV Oost begint om 15.00 uur met een verslag van de eerste ronden van de Grote Prijs van Twente. Vanaf 17.00 uur is de finale te zien, met de winning round en de huldiging. Het commentaar bij de uitzending wordt verzorgd door Bert van Losser en de bekende paardensportcommentator Frits van ’t Groenewout. Zondagavond is in de sportuitzendingen van TV Oost een uitgebreide samenvatting te zien.
CSI Twente staat ook in het buitenland zeer goed aangeschreven. Mede hierdoor is het internationale concours hippique dit jaar opgenomen in de prestigieuze Masters League. Het deelnemersveld ziet er weer indrukwekkend uit; de mondiale springruitertop weet de weg naar Geesteren opnieuw te vinden. Uiteraard zal ook tal van Overijsselse ruiters aanwezig zijn, onder wie de huidig Nederlands kampioen Jeroen Dubbeldam, de gebroeders Schröder, Gert-Jan Bruggink, Marc Houtzager en Angelique Hoorn.

Nota bene: het eerder aangekondigde CSI-Journaal is komen te vervallen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.