Vierdaagse Nijmegen 2009

Zondag 19 juli: tape-les

Eerder deze week al een succesvolle cursus met de laptop gehad, deze keer was buurvrouw Sylvia zo aardig om te laten zien hoe ik mijn voeten een beetje fatsoenlijk in kan tapen.
Ze heeft de Vierdaagse zelf vier keer gelopen. Vorig jaar zelfs met zoon Gijs, die het moeilijk had, maar wel de Via Gladiola heeft gehaald. Hulde alsnog!!!! De pleisters die zijn moeder her en der heeft bevestigd zullen daar ongetwijfeld toe bijgedragen hebben. Ik heb me dan ook graag laten uitleggen hoe het werkt. Dakpansgewijs, had ik ook al in diverse mailtjes van trouwe dagboek-lezers gezien. Maar ja, ik met mijn onkunde in de medische wereld.....hoe krijg ik een paar van die plakdingen dakpansgewijs over mijn voet of, erger nog, mijn kleine teen? Sylvia liet het zien. Eerst bij haar eigen voet, daarna bij de mijne. Het zit er nog steeds om (ik ga zo douchen en het verwijderen) en ik voel er niks van. Nu maar hopen dat het lukt om het in mijn hotel op een fatsoenlijke manier aan te brengen. En dat het helpt!!
Hoe dan ook....het gaat bijna beginnen. Dorien brengt me morgen die kant op. Morgen beginnen ook de dagelijkse live-bijdragen op de radio. Om 6.15 uur in Klaar Wakker, om 10.15 uur in Goeiemorgen Overijssel en om 14.15 uur in Goeiemiddag Overijssel. En aan de finish neem ik dan gesprekjes op met mensen uit Overijssel (inclusief een foto), die dan hopelijk diezelfde avond nog in dit dagboek komen. En dat lopen tussendoor? Doen we er gewoon even bij.....

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.