Persberichten

Radio Oost geeft vrijkaarten weg voor eredivisie

Oene Loonstra
Oene Loonstra
Deze week ook vrijkaarten voor Champions League.   Voetballiefhebbers zitten de komende tijd goed bij Radio Oost. De omroep voor Overijssel gaat het hele voetbalseizoen weer volop vrijkaarten weggeven voor thuiswedstrijden van FC Twente en Heracles Almelo.Â
De kaarten voor de eredivisie kunnen vanaf volgende week worden gewonnen in het programma Goeiemiddag Overijssel, dat elke werkdag is te beluisteren van 13.30 tot 16.00 uur. Tijdens elke uitzending laat presentator Oene Loonstra op zeker moment een voetbalfluitje horen, waarna de luisteraars kunnen bellen met het speciale telefoonnummer 074 – 2 456 665. Deze week zijn er als extraatje alvast kaarten te winnen voor de Champions League wedstrijd FC Twente – Sporting Lissabon op 4 augustus.
Vanaf maandag 27 juli zijn er kaarten te winnen voor de eredivisie. De ene week zijn er vrijkaarten voor de thuiswedstrijden van FC Twente voor het Hatrans Expeditie Vak. De andere week kunnen vrijkaarten worden bemachtigd voor de thuiswedstrijden van Heracles Almelo voor het Eurosped Expeditie Vak. De eerste wedstrijd waarvoor kaarten kunnen worden gewonnen is Heracles Almelo – AZ op zaterdag 1 augustus.
Niet voor publicatie: Voor meer informatie: Oene Loonstra – presentator Radio Oost Tel.: 074 - 2 456 456
Bijlage: foto Oene Loonstra

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.