FC Emmen verrast B-elftal FC Twente

FC Twente heeft zaterdagmiddag in Gronau de ingelaste oefenwedstrijd tegen Emmen met 3-1 verloren.
FC Twente, dat speelde zonder een groot aantal basisspelers, kwam al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 achterstand dankzij twee treffers van Xander Houtkoop. Die stand stond ook bij rust op het bord. Na rust maakte de Hongaar Tamas German er zelfs 3-0 van. Romano Denneboom bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 3-1. FC Twente testte in het oefenduel de Ivoriaan Francois Yabre.  Hij speelde de tweede helft. Woensdag spelen de Tukkers de eerste wedstrijd in de derde voorronde Champions League in Lissabon tegen Sporting.