Nieuwsbrief

Deventer Boekenmarkt live bij TV Oost

De regionale omroep RTV Oost besteedt evenals vorig jaar veel aandacht aan de 21e editie van de Deventer Boekenmarkt die op zondag 2 augustus plaatsvindt.
Gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland tonen hun verzamelobjecten en kostbaarheden op een ruim 6 kilometer lange markt in de historische binnenstad en langs de IJsselkade.
TV Oost verzorgt zondag 2 augustus een live uitzending vanaf de Deventer Boekenmarkt van 12.00 tot 13.30 uur. Daarin wordt een beeld geschetst van het evenement, dat jaarlijks wordt bezocht door ruim 125.000 personen. Te zien is onder meer het overleg van de organisatie, de aankomst van de eerste handelaren, het inrichten van de kramen en de sfeer op de markt gedurende de dag. Ook vertellen bekende Overijsselaars over hun favoriete boek. De live uitzending wordt gepresenteerd door Jan Medendorp, verslaggeefster Sarah de Geest loopt over de Boekenmarkt. 's Avonds is een samenvattend verslag te zien om 19.20, 21.20 en 23.20 uur.
In het TV Oost programma Zomertijd (elke werkdag om 21.15, 22.15 en 23.15 uur) worden in de aanloop naar de Deventer Boekenmarkt deze week gesprekken gevoerd met Overijsselse schrijvers. Ook Radio Oost besteedt ruim aandacht aan de Boekenmarkt en zal zondag 2 augustus geregeld overschakelen naar Deventer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.