Nieuwsbrief

Jannes bij de Zet 'm op 11-tour in Blokzijl

Donderdag 6 augustus is Jannes te gast bij de Zet 'm op 11-tour in Blokzijl. Hij komt hier zijn nieuwe clip 'Ietsie Pietsie' promoten die hij in Blokzijl heeft opgenomen.
Op 30 juli is zijn nieuwe album “De nieuwe van ...” Jannes verschenen. Ter gelegenheid van de release zal Jannes op donderdag 5 augustus tussen 17.00 en 18.00 uur bij de Zet 'm op 11-tour in Blokzijl aanwezig zijn om zijn album te promoten. In een interview met Jannes geeft hij aan waarom hij voor het liedje 'Ietsie Pietsie' de locatie Blokzijl heeft gekozen. Na afloop van de presentatie kan iedereen zijn cd laten signeren.
‘De nieuwe van.…’ is al weer het 9e studio album van de Drentse volkszanger. Het liedje ‘Ietsie Pietsie’ is Jannes ten voeten uit: vrolijkheid en feest voeren de boventoon. De videoclip is opgenomen in het pittoreske plaatsje Blokzijl in de provincie Overijssel en laat Jannes zien in oer-Hollandse settings: van boot tot haven en van brug tot boerderij. Ook zijn er volop meezingers (‘In ons café’, ‘Jij bent mijn zomerzon’) en ontroerende nummers (‘Zwevend naar geluk’ en ‘Daar is mijn haven’) op het album te vinden. Voor meer informatie over Jannes en zijn nieuw album kijkt u op: www.jannesonline.nl.

Inwoners uit andere delen van Overijssel zijn donderdag 6 augustus uiteraard ook van harte welkom op de RTV Oost Compound op het grasveld 'Wortelmarkt' aan de haven.
In de maanden juni, juli en augustus trekt RTV Oost door Overijssel met de Zet-‘m-op-11-tour. In 64 steden en dorpen wordt een dag lang via radio en televisie live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden.
Radio Oost begint al vroeg in de ochtend met live bijdragen, variërend van informatieve gesprekken en reportages tot amusement. Bij TV Oost is Blokzijl vanaf 12.00 uur live in beeld met webcambeelden en elk heel uur een lokaal journaal met diverse reportages. De inwoners van Blokzijl zijn de hele dag van harte welkom op de RTV Oost Compound om iets bijzonders te delen of het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ te spelen.
Hier is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.