Nieuwsbrief

'Geluk Gezocht' vanaf 2 september bij TV Oost

In het TV-programma Geluk Gezocht gaat Ina Brouwer in gesprek met mensen voor wie geluk een bijzondere betekenis heeft.
Omdat ze bijvoorbeeld eerst door een diep dal zijn gegaan. Of omdat ze duidelijke keuzes gemaakt hebben in het leven. Hun levensverhalen zijn heel verschillend, maar een ding komt overeen: het zijn mensen die iets willen betekenen voor anderen. Al wandelend en klussend komen de menselijke verhalen naar boven.
Programmamaakster Ina Brouwer wil in 'Geluk Gezocht' in gesprek gaan met mensen die een bewuste keuze hebben gemaakt op het gebied van hun levensovertuiging, zoals de overstap naar een ander geloof. Maar ook met mensen die heel ander werk zijn gaan doen, zich heel bewust bezig zijn gaan houden met duurzaamheid of radicaal gebroken hebben met een slechte gewoonte of een bepaalde leefomgeving. De centrale vraag daarbij is of hun keuze heeft bijgedragen aan hun geluk. In 'Geluk Gezocht' wordt echter ook de handen uit de mouwen gestoken. Een activiteit als samen klussen of de natuur in trekken, is tevens een mooie gelegenheid voor een goed gesprek.

In de eerste aflevering vertelt Heima Sleuring uit Hengelo over de dood van haar zoon Roderick. Het verlies bracht haar uiteindelijk nieuw geluk maar de weg er naartoe was lang en moeilijk.
Heeft u een bijzonder verhaal dat goed bij 'Geluk Gezocht' zou passen en zou u uw verhaal willen delen met uw provinciegenoten? Meld u dan aan via het mailadres gelukgezocht@rtvoost.nl.
'Geluk Gezocht' wordt vanaf 2 september elke woensdag uitgezonden om 16.40, 19.40 en 22.30 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.