nieuws

Slaat de verveling al toe?

Herfstvakantie
Herfstvakantie
Lekker lang in je pyjama, je speelgoed herontdekken, bladeren en eikels zoeken, knutselen met kastanjes... de herfstvakantie is in volle gang. Heb je zin om iets leuks te gaan doen? OverUIT heeft de leukste uit-tips voor de herfstvakantie voor je op rijtje gezet.
Tot en met zondag 1 november organiseert de Orchideeënhoeve Hoeve in Luttelgeest De Spannende Weken. Naast freaky-elementen in de tuinen en een speurtocht waar je kippenvel van krijgt, staan er deze dagen maar liefst twaalf spectaculaire reptielenshows met o.a. krokodillen, wurgslangen en vogelspinnen op de agenda. Dat wordt griezelen, bibberen en klappertanden.
Het belooft weer een gezellige kermis te worden met zo’n 65 attracties die van 17 t/m 25 oktober 2015 in het Volkspark in Enschede staan. Het is een complete kermis met mooie kinder- en familie-attracties waaronder de buggy’s, minicars en een familie achtbaan.
Boerderij Verlichting Markelo zet dit jaar van 15 t/m 25 oktober 2015 ongeveer 300 panden in de schijnwerpers. Zodra de invallende avond Markelo en zijn buurtschappen in duister hult, flitsen een voor een grote lampen aan. Boerderijen die bij daglicht al pareltjes in het landschap vormden, krijgen een feeëriek tintje. Bumper aan bumper rijden talloze toeschouwers de route om dit moois te aanschouwen.
Van 15 t/m 25 oktober 2015 is het tijd voor Kunstmoment Diepenheim met kunst op 50 bijzondere locaties in en rond Diepenheim. Ruim 100 professionele kunstenaars tonen, 11 dagen lang, hun werk op 50 locaties in en om Diepenheim. Alle exposities zijn vrij toegankelijk. Het informatieboekje inclusief plattegrond is bij de startlocaties te koop.
Wil je toch wat anders doen, kijk dan in het complete overzicht van alle uitjes in herfstvakantie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.