nieuws

Man steelt laptop uit kapsalon verzorgingstehuis

Onder de Loep
Onder de Loep © RTV Oost
Op donderdagmiddag 26 oktober steelt een onbekende man een laptop en contant geld uit een kapsalon van een verzorgingstehuis aan het St. Jozefplein in Deventer. Wie herkent de dader op de camerabeelden? Deze zaak en andere misdrijven in Oldenzaal, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo in Onder de Loep.

Deventer, man steelt laptop uit kapsalon verzorgingstehuis

Op donderdagmiddag 26 oktober steelt een onbekende man een laptop en contant geld uit een kapsalon van een verzorgingstehuis aan het St. Jozefplein. De kapster is op dat moment even afwezig maar ontdekt bij terugkomst dat de deur is geforceerd en de spullen zijn verdwenen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe een man in een opvallende jas met de laptop de kapsalon verlaat. Wie kent of herkent hem?

Oldenzaal, diefstal beveiligingscamera

Op zondagochtend 3 september 2017 wordt bij een bouwkeet aan de Nagelstraat een beveiligingscamera gestolen. Op bewakingsbeelden van een andere camera is te zien hoe een onbekende jongeman op de overkapping van een fietsenstalling klimt en later met de beveiligingscamera wegloopt. Wie kent of herkent deze onbekende jongeman?

Diepenveen, brutale zakkenrollers stelen portemonnee in supermarkt

Op zaterdag 24 maart doet een 83-jarige vrouw boodschappen bij een supermarkt aan de Dorpsstraat. Bij de kassa ontdekt de vrouw dat ze haar portemonnee mist. Op bewakingsbeelden van de winkel is te zien hoe één van de mannen op zeer brutale wijze ongemerkt haar portemonnee uit haar jaszak haalt. Dan verlaten de mannen snel de supermarkt zonder iets af te rekenen. Wie kent of herkent dit onbekende duo? 

Haaksbergen, inbraak bij juwelier

Op maandagmorgen 16 april rond 03.10 uur werd ingebroken bij een juwelier aan de Molenstraat. Hierbij werd het rolluik omhoog gedrukt en de toegangsdeur geforceerd. Daarna werden er verschillende vitrines ingeslagen en diverse sieraden buitgemaakt. De inbraak werd vastgelegd door bewakingscamera’s. Daarop zijn de drie inbrekers te zien terwijl ze vitrines leeghalen. Wie kent of herkent ze? 

Almelo, eigenaren gestolen sieraden gezocht

Bij een goudopkoper werden onlangs diverse gouden sieraden ingeleverd die vermoedelijk van diefstal of inbraak afkomstig zijn. De politie heeft de rechtmatige eigenaren echter nog niet kunnen achterhalen. Wie herkent zijn eigendommen?
Deze zaken zie je in Onder de Loep op donderdag om 17.45 uur, herhaling elk uur. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de tv-gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.