nieuws

Man door geweld om het leven in Enschedese woning

Dode man in Enschedese woning
Dode man in Enschedese woning © RTV Oost
Op dinsdag 3 juli treft de politie, na een melding, een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle in Onder de Loep.

Enschede, man door geweld om het leven gekomen

Op dinsdag 3 juli 2018 treft de politie, na een melding, een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. De man woonde sinds een aantal maanden in de woning. De politie is voor het onderzoek in deze zaak nog steeds op zoek naar informatie over wat er op dinsdag 3 juli en de periode voorafgaand aan 3 juli is gebeurd. En is uiteraard ook nog op zoek naar getuigen. In de uitzending meer informatie over deze zaak.

Deventer, tasjesroof op centraal station

Op maandagmiddag 19 februari 2018  laadt een vrouw op het stationsplein in Deventer haar chipkaart op. Vervolgens wordt haar handtas uit haar fietstassen gestolen. Een getuige heeft één van de mogelijke daders op de foto gezet. Wie kent of herkent deze man?

Deventer, diefstal uit gokkast

Een groepje van vier mannen bezoekt op dinsdagavond 20 maart 2018 een cafetaria aan de Brink in Deventer. Zij lijken rustig wat te spelen op de gokkasten, maar blijken in feite de gokkast te plunderen met een valse sleutel. Er zijn van de mannen duidelijke camerabeelden, zowel van binnenkomst als van het leeghalen van de gokkast. Wie herkent de mannen op de beelden?

Almelo, diefstal telefoons

Op zaterdag 28 april 2018 omstreeks 16.30 uur stelen twee jongens telefoons uit een telefoonwinkel aan de Grotestraat in Almelo. Op beelden is te zien dat de jongens twee telefoons wegnemen en met de telefoons wegrennen uit de winkel. Bij het wegrennen rennen ze bij de uitgang tegen de glazen deur aan. Beide jongens zijn naar schatting circa 18 á 20 jaar. Wie (her)kent deze twee jongens?

Zwolle, bejaarde vrouw beroofd van ketting in aanleunwoning

Op vrijdagavond 13 juli 2018 rond 17.15 uur wordt een bejaarde vrouw in haar woning aan de Spoolderbergweg door een man beroofd van haar gouden ketting. De onbekende man stapt haar woning binnen, neemt haar ketting mee en gaat er vermoedelijk vandoor op een fiets. In de uitzending verschillende vragen en een uitgebreid signalement van de dader.

Zwolle, bewoner overloopt inbreker in woning

Op zondagochtend 15 juli 2018 rond 05.10 uur wordt in een woning aan de Izak Osstraat een inbreker overlopen. Als de bewoner de voordeur hoort loopt hij naar beneden. Op het moment dat hij beneden komt, staat hij oog in oog met een onbekende man. In de uitzending verschillende vragen en een signalement van de inbreker.
Deze zaken zie je in Onder de Loep op donderdag om 17.45 uur, herhaling elk uur. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de tv-gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.