nieuws

Radio Oost op zoek naar baby’s

Radio Oost op zoek naar baby’s
Radio Oost op zoek naar baby’s
Lijkt het u leuk als Dorothy op bezoek komt? Stuur dan het geboortekaartje naar RTV Oost.
Pasgeboren provinciegenoten staan volop in de belangstelling van Radio Oost! In 'Beschuit met Muisjes' bezorgt Dorothy Oosting een leuk verrassingspakket bij piepjonge Overijsselaars en maakt een praatje met de ouders. 'Beschuit met Muisjes' is elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur te horen in het lunchprogramma het Overijssels Hart. 
Dorothy: 'Als ik een geboortekaartje heb ontvangen bel ik eerst met de ouders voor het maken van een afspraak. Ze weten dus dat ik kom, de koffie staat meestal klaar. Alleen de aangeboden beschuit met muisjes sla ik altijd af. Ik moet een beetje op m'n lijn letten hè?' Als ze bij mensen aanbelt, heeft ze de recorder al aan en wordt het gesprek meteen opgenomen. Na afloop zeggen de mensen vaak dat ze dat niet verwacht hadden. Maar, zo is Dorothy's redenatie: 'de mensen reageren op die manier het meest spontaan en dat is toch het belangrijkste.' Na afloop van het bezoek wordt een foto gemaakt, die op de datum van uitzending op www.rtvoost.nl staat.
Lijkt het u leuk als Dorothy op bezoek komt? Stuur dan het geboortekaartje naar RTV Oost, Postbus 1000 7550 BA Hengelo. U kunt de gegevens ook mailen naar beschuitmetmuisjes@rtvoost.nl. Gezien het karakter van een kraambezoek komen alleen baby's in aanmerking die niet ouder dat vier weken zijn.
De kraamverzorgers van Naviva (Kraamzorg Overijssel) delen kaarten uit van Beschuit met Muisjes. Dit jaar krijgen 11.000 gezinnen deze uitnodiging!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.