Oost op het Asfalt

Het lijkt er tegenwoordig steeds gewelddadiger aan toe te gaan op de wegen in Overijssel. Weggebruikers die elkaar de weg afsnijden, elkaar soms zelfs moedwillig van de weg rijden, hun agressie botvieren op de auto van hun vermeende kwelgeest of elkaar te lijf gaan. Steeds vaker ook worden deze taferelen gefilmd. Met mobieltjes of met dashcams.

RTV Oost is benieuwd naar jouw ervaringen in het verkeer. Heb jij het probleem van agressie in het verkeer van nabij meegemaakt? Ben je getuige van één of andere hachelijke verkeerssituatie (geweest)? Dan zijn benieuwd naar jouw videobeelden daarvan. Het mogen natuurlijk ook leuke en/of grappige beelden zijn van bijvoorbeeld overstekende eendjes! ;-)

Stuur jouw beelden op door onderstaand formulier in te vullen. Wij plaatsen de video's dan op onze diverse kanalen (TV, website, social mediakanalen). Vanzelfsprekend neemt RTV Oost de regelgeving rond eventuele verdachte situaties in acht: personen en kentekens zullen onherkenbaar in beeld worden gebracht.