Paula Keizer hoor je elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur op Radio Oost.

Koffie of thee in de morgen? En een koekje erbij?

Thee, lekker! En het liefst rooibos of sterrenmunt. Een koekje zeg ik nooit nee tegen, maar bewaar ik liever voor 's middags.

Je bent nu elke dag te horen op Radio Oost. Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor was ik al eventjes op Radio Oost te horen, eerst als nieuwslezer, daarvoor als invaller op de radio. Maar voordat ik bij Oost terechtkwam was ik actief bij de bovenburen, RTV Drenthe. Ook daar hield ik me bezig met radio, zowel presenteren, nieuwslezen als helpen met de uitzending. Want eerlijk is eerlijk: radiomaken is het mooiste wat er is!

Welk nummer zou je elke dag wel willen draaien?

Oei, dat is een goede vraag. Mag ik ook een verzamelalbum kiezen? Ik luister eigenlijk heel veel verschillende soorten muziek, zowel nieuw als oud. Wat ik heel veel draai, verschilt bijna per dag. Favorieten momenteel zijn Maan, Harry Styles, Flemming. Maar als ik dan toch een keuze moet maken, ga ik voor Bökkers met Duutse Grens.

Wat is voor jou Thuis in Overijssel?

Genieten van al het moois wat onze provincie te bieden heeft: of het nu de muziek van eigen bodem is, met het pontje over de IJssel in Deventer, een autorit in de Kop van Overijssel, of in de radiostudio in Hengelo.