De Roze Golf

De Roze Golf 23 januari 22:00 - 22:30

Wekelijks magazine voor Overijsselse homo's, lesbo's en biseksuelen. Met onder meer gesprekken met mensen over hun persoonlijke ervaringen en aandacht voor speciale activiteiten voor homo's. De presentatie is in handen van Jan-Erik Plettenburg.  Contact: derozegolf@rtvoost.nl

Aflevering 78

Aflevering 78

Vandaag 22:00 - 23:00 Wekelijks magazine voor Overijsselse homo's, lesbo's en biseksuelen. Met onder meer gesprekken met mensen over hun persoonlijke ervaringen en aandacht voor speciale activiteiten voor homo's. De presentatie is in handen van Jan-Erik Plettenburg.  Contact: derozegolf@rtvoost.nl
Aflevering 77

Aflevering 77

27 november 22:00 - 22:30 Er komt geen Roze Ros, geen roze supportersverenging van FC Twente. Er gaat wel iets gebeuren voor LHBTI-Plus-supporters, maar wat is nog een vraagteken. Hoe maak je bedrijven, instellingen en gemeenten inclusief en divers? Veel ondernemers en bestuurders worstelen met die vraag. Het adviesbureau van Cas Maarse wijst de weg.
Aflevering 76

Aflevering 76

20 november 22:00 - 22:30 Het is Transgender Awareness Week, waarin aandacht gevraagd wordt voor de positie van transpersonen. Dagelijks hebben mensen die afwijken van de gendernorm te maken met uitsluiting en discriminatie. In de Roze Golf vertellen Daphne Waanders en William Coljee hun verhaal en wordt stil gestaan bij Transgender gedenkdag.
Café Mercury

Café Mercury

13 november 22:00 - 23:00 Café Mercury, de maandelijkse ontmoetingsavonden in Enschede voor LHBTI-Plussers met een beperking, bestaat tien jaar. Met Remert , Lizzy (*) en Gonny een gesprek over nut en noodzaak van zo’n ontmoetingsmogelijkheid. (*) Lizzy is een gefingeerde naam. Ze wil anoniem blijven. Haar naam is bij de redactie bekend. Zanger Will Ferdy is deze week op 95-jarige leeftijd overleden. Hij was de eerste bekende Vlaming die open was over zijn geaardheid.